31 мај, 2020

Оваа мачка изгледа како да држи калашников.

И вие го приметивте малото влакнесто чудовиште, зар не?

Не е тоа задник, тоа е само пена.

Полека, тоа е само нејзината чанта!

Меурчињата во ова шише изгледа ве предупредуваат дека алкохолот е штетен за вас!

Главата му се најде на вистиното место!

Оваа сенка изгледа на мачка, но сопственикот на оваа куќа нема мачка.

Брутално убиена маслинка?

Зошто сме толку озбилни?

Компирот сфатил што му следува, а на миксерот му е уште потешко…

Не, тоа не му е фризура. Погледнете подобро.

Сенката на оваа жирафа изгледа на пони!

Зар и кучињата возат?

Куче или елен?

Додека другарка и читала книга, таа приметила нешто интересно…

Остави коментар

Почетна // Sun Story // 15 чудни случајности кои ќе си поиграат со вашите очи
Горе