15 случаи кога луѓето наишле на интересни работи на неочекувани места

10 април, 2020
Interesni sliki

Овие слики дефинитивно не можат да бидат опишани како обични фотографии. Тие се настанале кога луѓето случајно забележале многу интересни сцени. Единствено што требало да направат е да ги сликаат … 🙂

Овој штурец изгледа како да го има знакот на McDonald’s на грбот…

Нашиот возач на автобусот изгледа како „David Bowiе“.

Бојата на оваа зграда била иста нијанса како бојата на небото, па сликата испаднала доста чудна…

„Се чини дека моето членство во теретана вреди уште 505 години …“

На паркингот за коли, има паркирани галеби! 🙂

Дали овој кактус во претходниот живот бил змеј?

„Кога тргнав накај работа, најдов мисирки на мојот автомобил“.

„Дали мравките нацртале прашалник“?

Некој наишол на знак на кој пишува само „НЕ“.

„Поради огнот и чадот надвор изгледаше како да се разбудив на Марс“.

Случаен минувач ја забележил печурката која расте од ѕидот…

Две верверички стоеле во идентична поза на прозорците! 🙂

„Бевме на концерт каде некој донесе гребло наместо знаме“.

„Нашата мачка истури чаша вода, но ништо не заврши на тепих“.

Печурките формираа круг од некоја чудна причина.

Доста смешни и необични слики! Се согласувате? :)))