17 чудни сцени што гостите ги сликале во нивните хотелски соби

21 април, 2020
хотелски-соби

При изборот на хотел, секогаш се надеваме дека ќе го добиеме она што го гледаме на сликите. Сепак, хотелите понекогаш имаат непријатни изненадувања за своите гости. 🙂

Оваа хотелска соба имала монтирана бања.

Во оваа хотелска соба се влегува преку плакарот! 🙂

„Ги отстранивме завесите за да видиме каков поглед имаме. Еве каков поглед има нашата соба“.

„Немавме доволно крпи во претходниот хотел, па овој пат рековме дека ќе платиме по 1 американски долари за секое дополнителен пешкир. Еве колку ни оставија“.

Добиле соба со балкон … и када на балконот.

Тоалет за суперхерои – не можете да влезете во него без супер сила.

„Нашата хотелска соба имаше бања без мијалник. Тој беше сместен во главната просторија со креветот. Немаше никаква смисла“.

Оваа хотелска соба не е баш најдобриот избор ако не патувате сами. Другото лице може да ве види како вршите нужда.

„Баравме соба со мрежа за комареци во резервацијата. Тие ни го дадоа тоа“.

„Кујната во нашата хотелска соба беше во голема мера бескорисна“.

„Го отворивме плакарот во хотелската соба и го најдовме ова“.

„Оваа хотелска соба беше најинтересниот дел од нашето патување“.

„Драги гости, еве го тоалетот. Измијте ги рацете и забите како што знаете“.

Забрането пушење. Еве пепелник. Ви благодариме.

„Баравме хотелска соба со голем прозорец. Ја добивме“.

Никој нема да го украде оваа бокал. НИКОЈ.

„Нашата хотелска соба имаше дополнителни гости…“