Автомобилот се преврте, а неговата смиреност ги фасцинираше сведоците

14 април, 2020
кола

Овој човек имал сообраќајна несреќа, но очигледно не вознемирил премногу.

Погледнете колку мирно и спокојно седи во превртеното возило и си гледа во својот мобилен телефон …