14 август, 2020

Ќерката на поп иконата Мадона и Карлос Леон, Лурд Леон, беше фотографирана во Њујорк во многу слободно издание!

Папараците „ја фатиле“ Лурдес додека се дружела со пријателите на ручек, а лавина коментари биле предизвикана од нејзините фотографии. Лурдес пропагира слобода на жената, да прави што сака со своето тело, па затоа одби да сеиздепилира, и покрај жешките летни денови.

Покрај тоа, таа не сакаше да облече ни градник, па целото нејзино интригирачко издание го подели светот – од оние што ја фалат нејзината храброст, до оние што велат дека е сосема несоодветно.

Остави коментар

Почетна // Sun Story // БЕЗ ГРАДНИК, НЕИЗДЕПИЛИРАНА: Ќерката на Мадона го ЗАПРЕПАСТИ светот со издание што РЕТКО кој би се осмелил
Горе