3 јуни, 2020

Камерите снимиле чудни појави за кои може да има многу едноставно објаснување … ако верувате во духови.

Октомври беше како создаден за гледање хорор филмови и истражување паранормални феномени во пресрет на Ноќта на вештерките, па луѓето великодушно ги споделија своите снимки од безбедносните камери од необични појави.

Ако верувате во духови и паранормални појави, снимките од компилацијата ќе бидат лесни за објаснување, но сите оние со рационално размислување…

Остави коментар

Почетна // Sun Story // Безбедносните камери забележале духови, не ги гледајте овие снимки во темница
Горе