Човек изработува генијални замоци за мачки, цел свет полуде по нив

14 април, 2020
Naslovna

Роб Куту во Конектикат е многу креативен човек кој ги сака своите две мачки неизмерно. Тој ги сака толку многу што реши да направи нешто навистина посебно за нив – да им изгради огромен замок каде би можеле да играат, да се одморат и да останат.

Материјалот за овие раскошни утврдувања на мачки го чинеше околу 3.500 долари, а тој помина безброј часови во градењето на замоците. И, како што вели, проектот сè уште не е целосно завршен. Овие генијални тврдини на мачки ги освоија корисниците на Интернет, така што овој човек би можел да размисли да го претвори хобито што го започна од љубовта кон своите миленици во профитабилен бизнис.