Чудните McDonald’s ресторани низ светот

14 мај, 2020
9f8d20936258cf7c6845

Многумина ќе кажат дека McDonals’s е познат само по својата храна, а не по дизајнот на интериерот. Катринка од Балтимор неодамна на својот профил на Twitter објави фотографии кои го побиа ова мислење. Погледнете и вие: