28 мај, 2020

 Обожавателите на Том Хенкс ширум светот многу драматично ја прифатија информацијата дека актерот, како и неговата сопруга, е заразен со корона. Бидејќи денес нема некој што не зборува за тоа, во еден момент излезе дел од долгометражниот цртан филм „Симпсонови“ како доказ дека, тие уште еднаш, „предвидоа шокантни вести“.

„Ако ме видите, оставете ме“, рече анимираниот Том Хенкс во 2007 година, така што тој се самоизолираше, а сега сите зборуваат за тоа.

Патем, оваа цртана серија досега предвидe голем број на големи настани – од изборот на претседателот Трамп, расправијата со машината за гласање во САД и кризата sо ебола 2014-2016. година.

„Симпсонови“ не само што го предвидоа избувнувањето на вирусот, тие исто така понудија решение во форма на огромна купола што во една прилика ја постави Агенцијата за заштита на животната средина.

Остави коментар

Почетна // Sun Story // Дали го паметите овој дел од цртаниот филм? Симпсонови ја предвидоа самоизолацијата на Том Хенкс во далечната 2007. година?!
Горе