Дали сте слушнале за кревање тегови под вода? Овој човек го постави новиот светски рекорд

14 април, 2020
рекорд

Кревање тегови на бенч клупа е тешка вежба, а замислете колку е потешко тоа да го правите под вода. Greg Wittstock крена 50 килограми 62 пати на дното на езерото, поставувајќи го Гинисовиот рекорд.