Девојката изјави дека има коронавирус, а реакцијата на овој млад човек стана хит!

15 април, 2020
korona

Што би направиле ако некој ви каже дека боледува од коронавирус? Токму тоа го направи оваа девојка, како да не е ништо страшно.

Видеото набрзо стана хит.