Додека се шетал низ шумата видел торба која чувала страшна тајна!

15 април, 2020
Screenshot_2

Сите знаеме дека животот пишува неверојатни приказни, но понекогаш се случуваат нешта што не можеме ни да ги замислиме во најлудите соништа. Овој маж во Вирџинија шетал низ шумата и видел женска чанта. Кога ја дознал од сопственикот приказната зад изгубената чанта, тој решил приказната да ја објави во група на Фејсбук каде луѓето ги објавуваат своите необични пронајдоци.

„Додека шетав низ шумата наидов на стара женска чанта. Јас успеав да ја  најдам сопственичката која ми кажа дека нејзината чанта е украдена од нејзиниот автомобил пред 16 години. Вистинска временска капсула можев да им ја вратам на сопствениците.”