Џорџ Сорос е мртов?

17 април, 2020
одма

На интернет мрежата почна да кружи информација дека познатиот милијардер и како што некои сакаат да го наречат ,, главниот претставник,, на длабоката држава починал на 15 Април. Како што се говори, оваа информација се крие од светската јавност токму во обој период, кога на големо се води битка на Американскиот континент против ,,главните,, во т.н длабока држава. Дали оваа информација е веродостојна, ќе знаеме во наредните неколку часа. Кога ќе имаме потврда на оваа информација, ќе Ве информираме.Во исто време се шпекулира дека Бил Гејтс во текот на вчерашниот ден бил приведен на сослушување од Воената полиција на САД. Дали се ова само шпекулации или се случува нешто што барем за нас е неразбирливо, ќе знаеме во најскоро време.