Ексклузивно интервју со лебед!

9 април, 2020
lebed

Ексклузивно интервју со лебед!

Во недостаток на соодветни соговорници, новинарка реши да се прошета до Врело Босне за да го интервјуира лебедот. Да, добро прочитавте!

Погледнете го видеото:

Тие имаат ограничен пристап до настани, политичари и информации, па дури и нивните приказни понекогаш губат кредибилитет.

Да, добро прочитавте. Според нас, ова е многу креативна пародија на новинарството во ерата на корона вирусот, кој повеќе не прашува за ништо. Уверете се и сами дека и новинарите полудеа во оваа ситуација.