Фотографии од Инстаграм кои ги насмеаја луѓето во време на корона!

16 април, 2020
naslovna

Профилот Коронислав на Инстаграм буди насмевки кај луѓето во време на кризата со Корона. Во овие тешки времиња најважно е да се остане позитивен и насмеан, па еве неколку смешни фотографии објавени на овој профил.