Го лансираше автомобилот како да е ракета! Мртов пијан направи тотален хаос

16 април, 2020
ракета

Автомобилите не летаат, тоа е факт, но од време на време има возач кој може да нè убеди во спротивното. Еден од нив е пијаниот полјак од градот Рибин, кој со цела брзина влета во кружен тек, а потоа буквално се лансираше во воздух. Со ова уште еднаш се потврдува дека Годпод  ги чува пијаниците затоа што во оваа ужасна несреќа, возачот успеа да преживее.