И Тито не беше опериран од незгоди :)

26 април, 2020
tito

Ретки беа вакви незгоди, но се случуваа 🙂 Старо но ретко видено во комунизмот. Само не знаеме што се случи со аѓутантот после оваа незгода 🙂