Ја изгубил бурмата пред 3 години, но некој ја пронашол. Погледнете како!

19 април, 2020
прстени

Сопственикот на ресторан во јужна Флорида, за време на реновирањето на ресторанот пронашол бурма изгубена пред три години, која му ја вратил на сопственикот од Њујорк, пренесува Sky News.

Тој одлучил да го реновира објектот бидејќи ресторанот поради епидемијата секако не работи, но можно е само превземање на нарачка.

Потоа бил пронајден прстен чија слика, менаџерот на ресторанот ја објавил на Фејсбук.Тој не верувал многу дека на тој начин ќе може да го пронајде сопственикот, но откако објавата била споделена 5.000 пати, конечно стигнала до Мајк и Лиза.

Њујоркчанецот Мајкл бил во овој ресторан во 2017. година со сопругата Лиза, кога изгубил бурмата која мислел дека никогаш повеќе нема да ја види. Сепак, со сплет на необични околности, бурмата повторно се најде во рацете на сопственикот.