Како да станеш хит на интернет поради незгода? Погледнете на видеото

15 април, 2020
Screenshot_4

Овој агент за недвижнини имал задача да ја покаже на заинтересираната личност куќата за продажба, но никој не очекувал дека во видеото каде тој ја покажувал недвижноста да се случи несреќа.

Во ред, не е смешно кога некој паѓа, но целата ситуација беше многу иронична. Нешто кратко време пред несреќата, тој зборуваше за подот кој беше дизајниран да спречи лизгање,  но сепак… 🙂