Како изгледа митинг против власт со социјално дистанцирање ? И ова ќе го видите прв пат во животот!

20 април, 2020
distanca

Во прилог ќе видите како во Израел протестираат илјадници луѓе против актуелната власт , но секој совијално дистанциран на потребните два метра. Уште што ли ќе се изнагледаме во периодот што следи ?