КАКО УСПЕАЛ? Луѓето не можат да веруваат што Кристофер Вокен НИКОГАШ не користел во животот! (ВИДЕО)

17 декември, 2020
images

И можеби се очекуваше… Кристофер Вокен во животот никогаш не испратил е-пошта. Ексцентричниот актер му се придружи на водителот Стивен Колбер во интервјуто преку Зум. Колбер го прашал Вокен дали е вистина дека тој никогаш не поседувал компјутер или мобилен телефон.

„Не мораше некој да ми го смести ова, бидејќи немам мобилен телефон или компјутер“, одговорил 77-годишниот актер. Водителот исто така го праша актерот дали тој „морално, филозофски и емоционално се спротивстави на технологијата“, но се чини дека не е така, туку Вокен кажува дека едноставно до него дошло се доцна.

Би било чудно да имате 10-годишно дете кое е многу подобро во тоа. Другото нешто во врска со мобилен телефон и слични работи е дека тие се како часовник. Ако ви треба, некој веќе има”, додаде тој.

Никогаш не испративте е-пошта или порака до никого. Никогаш не бевте на Твитер”, продолжил забавниот Колбер.

Не. Понекогаш кога сум на сет ми даваат мобилен телефон. Но, повеќе за да можат да ме најдат. Ѓердан за следење. Ако сакам да го користам, некој ќе ми напише број за мене”, објасни Вокен.