Канје Вест го претстави новиот модел патики, фановите го исмеваат: „Ова не би го носел ни дедо ми“

11 јули, 2020
lmk,.,


Канје Вест претстави нов модел на патики Yeezy Foam Runner, а луѓето на социјалните медиуми постојано се потсмеваат со нив.

„Веројатно не си сериозен, ова не би го носел ни мојот дедо.“ – коменитраат на твитер мрежата.

„Биди искрен, ова ти беше инспирација?“

„Едвај чекам да ги репродуцирам за 5 долари со 3Д принтер“