Кога доаѓа последната полна месечина во 2020 година: Внесете убавина и позитивна промена во животот

2 мај, 2020
супер-месец

Во ноќта на последната супер месечина во 2020 година, дозволете си да ја пронајдете убавината на животот и новите можности!

Последниот супер месец (полна месечина) во 2020 година нè чека на 7-ми мај и ќе престојува во знакот Шкорпија, пишува Лоусенс.

Ќе донесе неверојатна убавина на едниот крај, чистење на душата и детоксикација на емоциите, како и одлична подготовка за периодот на затемнување што следува.

Мајската полна месечина се наоѓа на 17-то место во Шкорпија и носи големи промени што прават многу смисла во нашите животи.

Време е да погледнеме назад и да разбереме какви искуства носат новите животни лекцијии и посветла перспектива.

Ќе имаме можност да видиме како полека се склопуваат сите „коцки“ во нашите животи, што ќе ни донесе неверојатен спокој и безгрижен период.

Ова е период на крај или крај на многу полиња. Крајот понекогаш вклучува болка, но исто така е и шансата за нов почеток. Како кога дрво фрла стари лисја, за момент изгледа празно и „голо“, но наскоро се формира убава зелена крошна. Природата е најдобриот показател за циклусот на почетокот и крајот – животот и смртта.

Крајот на еден период, одредена ситуација или врска нè води во свет на меланхолија и збунетост, но како што вели Руми – „не грижи се, сè што сакаш ќе дојде во друга форма“, така што овој крај ќе ни донесе нови убавини и победи во текот на супер месецот.

Ако на крајот можете да ја пронајдете убавината, исто така ќе можете да излезете од вашата зона на удобност и да донесете добри промени во животот.

Земете длабок здив, издишете , пронајдете сила за нови животни битки и ослободете ги сите стари, и отворете го срцето кон нови животни убавини, предизвици, невреме и убави моменти.

Ако плачете, плачете … Ако ви треба насмевка, насмејте се. Запалите свеќа за среќа, затворете ги очите и чувствувајте се себе си дека ќе бидете подготвени за новите промени.

Последниот Супер месец (полна месечина) во 2020 година ги воздигнува емоциите – стануваме поемотивни. Од друга страна, енергијата на Шкорпија поттикнува огнен темперамент и одбранбен став. Ќе имате страв од повредени чувства и нема лесно да дозволите луѓето да ви приоѓаат.

Полната Месечина во Шкорпија може да помогне во ослободување на работи што повеќе не ни служат, што нè спречуваат да постигнеме успех или да нè прават да се чувствуваме блокирани и воздржани.