Кога во вклучување во живо ,,ќе улета,, во кадар некој непоканет :)

20 април, 2020
naslovna

На досегашни видеа, барем тие што сме ги виделе по социјалните мрежи, на утринска програма кога родител е вклучен, а син или ќерка ќе влетаат во кадар, барем до сега рекациите биле симпатични , некогаш дури и пријатни за гледање. Но кога на Ивон Бадиел му влезе синот во кадар, најнеочекувана беше неговата реакцијата за која цел ден горат социјалните мрежи.
Тој смирено му рече на синот: Марш надвор коњ еден гледаш дека имам интервју, за веднаш потоа ,,мртов ладен,, го продолжи интервјуто како ништо да не се случило 🙂

https://mobile.twitter.com/ivorbaddiel/status/1251847717539774466?ref_url=https%3a%2f%2fmondo.rs%2fzabava%2fzanimljivosti%2fa1313359%2fsmesni-video-ukljucenja-covek-psuje-sina-koji-ulazi-u-kadar-dok-radi-intervju.html