Корисна функција на скалите? Ти благодарам, карантину. Погледнете што направил овој генијалец!

15 април, 2020
Screenshot_5

Времето на самоизолација или карантин е совршено за правење работи за кои обично немаме доволно време, особено кога станува збор за работа во нашиот дом. Веќе видовме што се случи со некои луѓе кои го направија генералното чистење, овој пат ќе ви покажеме што успеа еден човек да направи комплетно сам и како ги „подобри“ скалите во неговиот дом.

58-годишниот австралиски изумител Мареј Берил докажа дека е доста добар во својата работа. Тој направи многу работи во својот дом, а во својот последен „проект“ им додаде функција на скалите и направи складиште за шишиња со вино.

Овој обожавател на овој пијалок направи фиоки за вкупно 156 шишиња кои се распоредени хоризонтално. Со ова ќе заштеди многу простор во подрумот и останатиот дел од неговиот дом, а неговата идеја им се допадна на многумина кои го видоа овој пост на Фејсбук.