Кралицата ги фати Чарлс и Камила како разменуваат страсти во тоалетот!

14 септември, 2020
кралица

Долго време Чарлс и Камила беа врзани само со секс.

Камила има беспрекорен инстинкт кога треба да биде весела, кога принцот мора да биде поддржан и кога е страсна љубовница “, изјави семеен пријател на кралското семејство кој откри дека сексуалниот живот на идниот крал Чарлс и неговата сопруга Камила отсекогаш бил возбудлив.

Познато е дека во 1994 година весникот објави снимка од тајно снимен телефонски разговор помеѓу Чарлс и Камила во кој тие ги разменуваа своите бизарни сексуални тајни. Во тој разговор, Чарлс и рече на Камила дека би сакал да и биде санитарна подлога и уште многу бизарни изјави, и им рече на пријателите дека Камила поседува исклучителна сексуална енергија и дека ретко може да се воздржи.

И тој не можеше да се воздржи на крајот на 90-тите  и на добротворна вечера кога ја однесе Камила во тоалетот на луксузниот хотел каде што престојуваа.

За време на вечерата тој и шепотеше дека сака да сторат во тоалетот во хотелот. Иако главно беше таа што секогаш ги потенцираше ваквите постапки, овој пат Чарлс беше храбар и ја зеде Камила за рака, им порача на гостите да одат на прошетка и се заклучи во тоалетот со неа. Тие беа таму околу 20 минути, а кога кралицата Елизабета се посомневаше дека нешто се случува, тргна да ги бара.

 Таа веднаш сфати што се случува и почна да им тропнува на вратата и да вика да излезат. По тој настан, таа не сакаше да разговара со Чарлс две недели, бидејќи рече дека тој можел да предизвика светски скандал “, изјави за британските медиуми долгогодишниот соработник на кралското семејство.