Креативниот татко реши да внесе живот во цртежите на неговиот син, резултатите се закон

11 април, 2020
tatko

Луѓето пронајдоа различни начини да се забавуваат за време на карантинот. Некои луѓе уредуваат само за да го извадат ѓубрето, но некои се посветуваат на вежбање и одамна заборавени хобија.

А креативниот татко по име Том Куртис најде еден потполно иновативен начин на забава, што, покрај тоа, го зближува со неговиот син. Поточно, на својот Инстаграм профил, тој почна да споделува слатки и смешни суштества кои ги моделирал сподед цртежите нацртани од неговиот син.

Еве 20 генијални фотографии од резултатите од оваа извонредна соработка. 🙂