Купиле нова куќа и на подот во работната соба откриле нешто неверојатно

15 април, 2020
NASLOVNA

Двојката, Марк и Џени Ронсман, од Висконсин, САД, го купиле својот прв дом пред три и пол години. Претходните сопственици им кажаа за скриената ставка во подот, но никогаш немаа време да се справат со тоа. Не беше до оваа необична година во 2020 година, кога коронавирус ги затвори во куќата.
Претходниот сопственик, постара жена, им кажала за постоење на стара римска бања во подот што ја затвориле затоа што не ја користеле, па ја претвориле просторијата во канцеларија. Таа дури им покажа стара фотографија од када исполнета со вода, но на сликата не се прикажува целиот луксуз на кадата. „Бев навистина шокиран и воодушевен што има нешто толку убаво во нашата куќа!“ рече Марк.