Љубовни проблеми на познатите за време на корона вирус: Ема Стоун ја откажа венчавката

25 март, 2020
ema

Пандемијата на корона вирусот не поштеди никој. Меѓу 170.000 заразени има и многу светски ѕвезди.

За среќа, популарната актерка Ема Стоун не е една од луѓето погодени од вирусот, кој опфати многу земји, но Ковид-19 влијаеше на голема промена во плановите, како за многумина, така и за неа. Оскаровката беше принудена да ја откаже и одложи нејзината венчавка за време кога целокупната ситуација ќе се стабилизира.

За популарната двојка, режисерот Дејв Макари и актерката Ема Стоун, лекарите препорачаа церемонијата да ја одложат заради неможноста на многу луѓе да присуствуваат во иста просторија. Бидејќи ова е единствениот начин да се спречи ширењето на болеста, очекуваме нов датум за венчавка на оваа двојка.

Потсетуваме, Ема и Дејв се запознаа во декември 2016 година на снимање на емисијата Saturday Night Live во продукција на самиот Макари. По состанокот, парот не сакаше да ја потврди својата врска, а во јануари 2019 година за прв пат се појавија на јавен свечен настан.