Луѓето кои немаат заштитна маска се снаоѓаат како знаат и умеат! Погледнете го ова бизарно решение!

14 април, 2020
Screenshot_4

Заштитните маски во моментов се многу барана роба и воопшто не се лесни да се најдат.

Затоа луѓето кои не можат да ја набават своја маска даваат сѐ од себе за да создадат една маска. Погледнете што користеше овој генијалец…