Мај дик, мај гарден- Како Англичанец преведува македонски поговорки (ВИДЕО)

13 август, 2020
насловна

Англичанецот Ендрју пробал да научи што значат некои од македонските поговорки.

Оди објасни му на странец што значи „да те серат кокошките“.