МАЛКУ ЗАБАВА : ТВ водителки во АЛБАНИЈА, ТОПЛЕС ВОДАТ ЕМИСИИ. Гледаноста порасната за 300%

8 јуни, 2020
voditelki

Заштитни лица на ТВ каналот се атрактивни девојки кои ги читаат вечерните вести, во премиерно време, само во сакоа, а под се разбира дека не носат градници.

Откако албанската телевизија Zjarr ги претстави своите топлес презентерки во својата програма, нивниот рејтинг се зголеми за 300 проценти, за што се пофали сопственикот Исмет Дристи.

Заштитни лица на ТВ каналот се атрактивни девојки кои ги читаат вечерните вести, во премиерно време, само во сакоа, а под се разбира дека не носат градници.

– Ние не продаваме секс, ние ги репродуцираме вестите онакви како што се – рече Дристи.