Медитирал во пустина, на враќање затекна хаос! Актерот откри дека не знаел за пандемијата на коронавирусот

18 март, 2020
leto

Американската ѕвезда Џаред Лето откри дека не знаел за пандемијата на коронавирусот! Поточно, овој актер и музичар напиша на Инстаграм дека медитирал во пустината, а кога се вратил во цивилизација, бил пречекан со шокантно сознание!

View this post on Instagram

❤️

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on

„Wow. Почнав тивка медитација во пустината пред 12 дена. Бевме целосно изолирани. Без телефони, без комуникација… Не знаевме што се случува надвор од нашето сместување… Вчера влегов во еден поинаков свет. Светот што засекогаш е променет“, продолжил тој изненаден.

Добивам пораки од пријатели и семејства од целиот свет и сфаќам што се случува. Се надевам дека сите сте добро. Им праќам позитивна енергија на сите. Останете дома. Остенете безбедни“. напиша тој на социјалните мрежи.