29 февруари, 2020

Радио

Сопругата на американскиот претседател Доналд Трамп едноставно обожава накит, до тој степен што дури во 2010 година се обиде да биде дизајнер на накит! Сепак, откако стана прва дама, нејзиниот стил е значително порафиниран и затоа е повнимателна при изборот на додатоци.

Затоа не е невообичаено што гледаме дека Меланија Трамп носи само едно парче накит – нејзиниот венчален прстен. Сепак, неговата големина и скапоценост несомнено го надополнува отсуството на други детали.

Станува збор за прстенот кој Меланија го доби од Доналд Трамп во 2004 година, шест години откако се заедно, на „Мет Гала“. Американскиот претседател тогаш ја запроси својата драга со дијамантски прстен од 15 карати вреден околу три милиони долари. Десет години подоцна, Меланија го доби истиот подарок од Трамп – нејзиниот сопруг, всушност, го „надогради“ прстенот, така што денес тој е дваесет и четири каратен!

Речиси никогаш нема да ја видиме Меланија без него, така што тој е централниот детаљ дури и во портретот на првата дама која е направена за Белата куќа.

Остави коментар

Почетна // Забава // МЕЛАНИЈА ТРАМП СО ОВА ПОСЕБНО СЕ ГОРДЕЕ: Дали знаете кое парче накит и е омилено на првата дама на Америка?
Горе