Методот на славниот руски нумеролог дава прецизно предвидување: Пресметајте го вашиот личен број и дознајте што ве чека во иднина!

19 април, 2020
216753_astrologija_ls

Во овој број запишана е нашата судбина. Еве што не очекува во иднина…

Нумеролозите се сигурни дека со толкување на личен број можеме да научиме многу за нашата личност, како и за судбината што нè чека.

Методот на рускиот астролог и нумеролог Иванов дава прецизни одговори. Процесот на пресметување е многу едноставен, и еве како изгледа:

Броевите на денот, месецот и годината на раѓање се сoбираат, освен ако не ги добиеме броевите 11 и 22.

Еве еден пример:

Ако сте родени на 29 март 1981 година, ги собирате броевите по ред:

2 + 9 + 3 + 1 + 9 + 8 + 1 = 33 = 3 + 3 = 6. Вашиот личен број е 6.

Ако со збирот добиете 11 или 22, тука собирањето завршува.

Пример:

Ако вашиот датум на раѓање е 25.11.2000 би било вака: 2 + 5 + 1 + 1 + 2 + 0 + 0 + 0 = 11. Тоа значи дека вашиот личен број е 11.

Може да добиете броеви од 1 до 9 или пак 11 и 22.

Еве што значат овие броеви.

Личен број 1

Животниот стил на овие луѓе се нарекува индивидуализам. Сакале, или не, многу работи треба да направат сами, и со текот на времето тие стануваат посилни и стануваат примери за другите. Она што обично се бара и е поврзано со нив се квалитети на храброст, волја, темперамент и динамичност. Тие секогаш се активни и не можат да стојат мирни. Постојат многу борби и пречки во нивниот животен пат, но во својот карактер носат сè што е потребно за да ги надминат сите работи. Тие често можат да имаат среќа во секоја активност.

Личен број 2

Кај овој број цел живот е обележан во двојка, преовладува соработка и еден вид смиреност, но и пасивност. Овие се луѓе кои работат најдобро во двојка и се исклучително талентирани за дипломатија и соработка во целина. За нив е секогаш полесно да дејствуваат во општеството, па само понекогаш можете сами да ги најдете. Тие се развиваат и напредуваат постепено и немаат скокови.

Личен број 3

Оваа бројка многумина ја сметаат за среќна и света бројка. Луѓето со тој број имаат рафинирано чувство за хармонија и се особено надарени за контакти и комуникација. Обично тие се наоѓаат во позиција да се поврзат со други луѓе, да пренесуваат информации или да ги насочуваат другите. Тие се многу елоквентни и над просечно снаодливи. Не е невообичаено да поминете добар дел од животот во движење, патувајќи од едно до друго место, потоа повторно да се враќате и така постојано. Тие се отворени и лесни за запознавање, па затоа често се гледаат во општеството.

Личен број 4

Патот на овие луѓе е обележан со бавен и безбеден напредок, а нивните карактерни особини се конзистентност, упорност, конвенционалност и почитување на традицијата. Тие се безбедни чувари на својот дом и често пати вистински патриоти. Сè што е сигурно и утврдено е нивна област. Значи, ако нивниот живот можеби не изгледа привлечен, тие функционираат на долг рок и преку трпеливост и напорна работа. Она што ги издвојува од другите е дека тие обично се одлични поддржувачи и најдобро рамо за плачење. Кога ќе постават цврста основа, тие знаат како да градат сè до крај. Секој што бара безбедност и сила треба да се потпира на број 4.

Личен број 5

Жвотниот број пет е полн со богати, но и неочекувани настани. Овие луѓе се креативни и способни за големи страсти. Тие знаат од ништо да направат вистински настан, па затоа се омилени кај луѓето затоа што создаваат вибрации дека нешто секогаш се случува. Но, настаните низ кои поминуваат можат да поминат и на два начина, така што дури и најнепријатните авантури можат да им се случат во животот.

Личен број 6

Рамнотежата е важна за овие луѓе. Често пати низ животот, тие се наоѓаат во позиција да можат да избираат меѓу две или повеќе варијанти. Изборот на нивната иднина бара и преземање одговорност за она што го започнале. Тоа е причината зошто нивниот пат секогаш може да оди во две насоки – онаа што е добра или онаа што не е добра за нив, а последиците од нив доаѓаат самостојно. Тие се многу способни да живеат со другите, а бракот, љубовта и семејството се важни за нив бидејќи го наоѓаат вистинскиот баланс и честопати се мирни и прилагодливи. Моментот на одлучување за нив е клучот за нивното понатамошно патување во животот.

Личен број 7

Неделата е богата со дух, независна и оригинална. Ова е свет број кој се состои од 4 страни на светот, така што неговата симболика е многу интересна и сложена. Често пати, овие луѓе имаат посебно патување, буквално, поминуваат многу, од борба со околината или заради некои нивни идеи, до патувања и размислување и длабоко откривање. Овие се оригинални истражувачи кои минуваат низ сите видови на работи во нивните животи. Обично тие се исклучително интересни за другите, но не секогаш склони да се врзуваат со нив. Тие повеќе сакаат пријателство отколку интимност.

Личен број 8

Патот на овие луѓе е обележан со јасна и моќна акција. Тие имаат чувство за правење пари и обично успеваат во бизнисот, но сепак подлежат на ризик. Во животот, тие исто така може да се најдат во опасни ситуации или дилеми од кои се извлекуваат само со нивната ладна крв, издржливост и сила. Обично, по предизвикувачки и ризични настани, тие се здобиваат со стабилна позиција, а често и со богатство.

Личен број 9

Уште еден во низата на свети броеви, број 9 секогаш ветува. Овие се идеалисти и благородни души на кои им е непознато сè што е ниско и подло. Некогаш се наивни и тие имаат среќа како дете. Склони се на растојанија, височини и длабочини, така што сè што нема крај е нивна област. Ова често се манифестира преку живот исполнет со патувања, преку кои доаѓаат до широки хоризонти. Затоа ова се најмоќните филозофи, истражувачи и луѓе со голема толеранција. Тие се екстремно отворени и хумантирарни. Тие секогаш ги следат нивните идеали и знаат дека се издигаат над проблемот. Тие се храбри и сакаат луѓе.

Личен број 11

Патот на животот на овие луѓе содржи големи планови, но постојано присутна линија на ексклузивност. Тие се способни да влијаат врз другите луѓе, за да можат да остварат и поголеми дела. Но, во исто време, тие не толерираат какво било ограничување. Имаат фази на поголем успех, како и поголем неуспех, така што нивниот животен пат често пати е обележан со големи подеми и падови. Поради нивниот силен карактер, тие продолжуваат да се борат против неуспех и повторно да се издигнат на врвот, така што приказната повторно има свое продолжение.

Личен број 22

Овој број затвора многу циклуси и навестувања на животниот пат на главните и глобалните цели. Овие се луѓе кои имаат натпросечни способности, а често пати им се дава можност да дејствуваат на универзално ниво за општо добро. Поради овие особини и барањата поставени врз нив, тие најчесто ги запоставуваат сопствените интереси и делуваат на големи проекти од значење за општеството во целина. Нивниот пат е обележан со бројни активности во кои тие ја изразуваат својата одлична способност, а последиците се дела што ги паметат генерациите.