Минијатурните градини во шолји за чај се вистински хит!

24 април, 2020
градина

Повеќето домови имаат домашно направени предмети кои луѓето ги изработуваат за да си ги направат домот и живеењето поудобни. Во некои домови можете да забележите сладок куп на книги на тоалетната масичка, постери од омилените филмови искористени како слики, стар кујнски прибор, како и многу други работи кои претставуваат спомен од минатото.

Сукуленти во вашата омилена шолја за чај освен што се веднаш забележливи, исто така се и слатка декорација. Еве неколку идеи за сукуленти во шолја за чај кои се вистински мали градини и прекрасна декорација