Морбидно и Смешно! Македонец топ тема на социјалните мрежи во регионот! Се прашувате зошто :)

20 април, 2020
Capture

Некои луѓе имаат навистина чудна смисла за хумор. Овој постар господин наш сограѓанин реши да направи мала шега, па нарачал надгробна плоча со натпис на кој многумина се смееја.

Тој ловел цел живот, па сакал да им се обрати на птиците за последен пат. На споменикот се вели: „Пилци! Цел живот ве толчев, а сега серете ми се на гробот“. 🙂
Тој исто така сакал да ја има својата ловна униформа на сликата:

Osvoju lovačku uniformu je htio imati i na slici: