Му паднало запче, а со пораката што ја оставил ги насмеал неговите родители до солзи

15 април, 2020
zab 2

На мојот 8-годишен брат денес му падна заб “- напиша еден корисник на Reddit под оваа смешна фотографија која докажува колку децата се искрени и колку се смешни нивните постапки.:D

„Мислам дека проголтав заб. Може ли сепак да ги добијам парите?“