Му подариле специјален подарок, а неговата реакција е неверојатна!

22 април, 2020
dedo

Медицинската сестра Киа Тобин која работи во дом за стари лица во Англија решила да изненади еден од штитениците, 94 годишниот Кен Бенбоу.

Сестрата приметила дека Кен секоја вечер спие со фотографија од својата покојна сопруга. Одлучила да му направи перница со фотографијата на сопругата.

Реакцијата на Кен го разнежнила целиот свет, а вработените во домот се расплакале од неговата реакција.