На овој љубител на планина не му е лесно во карантин! Погледнете како се обидува да се забавува!

8 април, 2020
планинар

Овој човек обожува планини со многуснег и екстремни спортови како скијање и планинарење, но поради карантинот тој е принуден да се откаже од своите страсти.

Сепак, тој реши да направи планинската атмосфера дома. 🙂