Најскапите стадиони во светот што ќе се отворат за користење во 2020 година

17 април, 2020
Најскапите стадиони во светот што ќе се отворат за користење во 2020 година

Пандемијата сеуште коси илјадници животи дневно, многу бизниси се затворија, сите спортски ивенти откажани скоро во целиот свет, но тоа не поколеба големи љубители на спортот да вложат од 100 милиони до фамозни 5 милијарди долари за еден стадион . Имате убава можност да ги видите и стадионите, но и да се запознаете со нивните сопственици . Уживајте