Не забележале дека не го заклучиле автомобилот: Па кога ги погледнаа снимките од сигурносните камери, останаа без зборови! (ВИДЕО)

3 јуни, 2020
Не забележале дека не го заклучиле автомобилот: Па кога ги погледнаа снимките од сигурносните камери, останаа без зборови! (ВИДЕО)

Што прво ви доаѓа на ум кога ќе сфатите дека не сте го заклучиле автомобилот? Веројатно кражба, ако не на самиот автомобил, тогаш на сите вредни работи што сте ги оставивле во него. Видео надзорот би можел да помогне во вакви ситуации, но …

Едно семејство од Америка остана без зборови поради снимките од сигурносните камери. Можеби дури немаше ни да забележат, ако не ја пронајдеа вратата од автомобилот отворена наутро.

„Провалувачот“ кој „нурна“ во нивното возило најверојатно барал храна, но бидејќи не најде ништо, тој само дискретно се оддалечи. И во исто време „заборави“ да ја затвори вратата.

Погледни!