Оливер Драгојевиќ им забранил на децата да ги именуваат внуците по него: Еве зошто!

13 мај, 2020
оливер

Весна Драгојевиќ, сопруга на починатиот пејач Оливер Драгојевиќ, за Story.hr изјави за нејзината среќа поради исчекувањето дека ќе се роди нејзиното седмо внуче.

Бидејќи знаат дека уште едно момче доаѓа во семејството Драгојевиќ, ја прашаа Весна дали детето ќе го носи името на неговиот дедо:

“Ма не! На никој не му паѓа на памет! Оливер им кажа на своите синови:” Именувајте ги децата како сакате, но немојте да мислите дека еден од нив ќе биде Оливер, така што ќе се се шегуваат со него на училиште затоа што се вика Оливер Драгојевиќ “, се насмевна таа.

 Весна која ексклузивно откри дека неговото име ќе биде Лука.