Ова е најмалиот автомобил на светот! Нема да верувате колку луѓе може да собере во него!

16 април, 2020
kola

Ова интересно видео сигурно ќе ве насмее. Поточно, возачот го запира автомобилот југо, а од него излегуваат ни повеќе ни помалку туку осум патници. Енигма е како тие воопшто успеале да влезат,а уште помалку како се сместиле? Погледнете го видеото: