Оваа баба е ХИТ! Во карантин е со денови, но и недостасува само една работа!

13 април, 2020
naslovna

Оливија Веронеси (93) од Семиноле е фотографирана на прозор со порака во рацете: „Ми треба повеќе пиво“, порака која ја покажувала кон соседите и нејзината ќерка, а токму оваа фотографија стана ХИТ на социјалните медиуми.

Фотографијата која е направена од страна на нејзин роднина добила повеќе од 10.000 лајкови, а Веронеси исто така вели дека резултирало со дарежливи понуди од луѓето кои и донеле повеќе пиво.