Оваа фризура создава виножита на косите на неговите клиенти и изгледа неверојатно

13 април, 2020
виножито

Уметникот Џејмс Марстерс од Норфолк, Англија, е фризер кој создава вистински уметнички дела на главите на своите клиенти.

Виножитата што ги создава на косите изгледаат како магија и секоја фризура што ја создава е уникатна и воодушевувачка.