Оваа куќа која плови на соларна енергија нуди изолација за која многумина сонуваат

18 мај, 2020
куќа

Коронавирусот сè уште предизвикува проблеми за многумина. Затоа, во многу земји, карантинот и самоизолацијата се сè уште многу актуелни теми. Но, иако во повеќето случаи самоизолацијата автоматски значи неколку недели чиста здодевност, има и примери кога луѓето уживаaт во изолација, како да се на одмор.

Еден таков пример е  Lilypad Palm Beach Villa, куќа која плови 100% со соларна енергија која им нуди на гостите безбедност, изолација, удобност и уживање во природата.

Сместена е во Заливот Питвотер во Австралија, па дури може да се изнајмува и на Airbnb. Погледнете што се крие во неа.