Оваа транспарентната слагалица од 215 парчиња е вистински тренинг за нервите, дали би се осмелиле?

10 мај, 2020
puzzle

Ако слагалица со прекрасен пејзаж можеби не е доволно предизвикувачка за вас, тогаш ја имаме вистинската. Станува збор за транспарентни слагалици од 215 парчиња кои ќе бидат вистински тест за вашите, но и за нервите на семејството и пријателите затоа што – малкумина можат да им одолеат.

Оваа слагалица изгледа како скршено стакло, а името е ”The Accident”, односно Несреќа.

Зад нив стои стои марката YellDesign, а друга интересна работа е што секое од 215 парчиња е изработено и исечено со рака, а димензиите на готовата слика се 585 x 555 милиметри. На веб-страницата на брендот, слагалицата можете да ја купите за 58,99 долари.