Оваа убава девојка има чудо во устата: Погледнете го нејзиниот јазик и што СЕ може да направи со него (ВИДЕО)

6 август, 2020
jazik


Не го знаеме нејзиното име и од каде е, но таа успеа преку ноќ да се прослави на апликацијата TikTok.

Причината за тоа е нејзиниот неверојатно долг јазик со кој може да парира само на славниот рокер Џин Симонс од групата Кис.