Овие примери покажуваат зошто не треба да им веруваме на фотографиите на социјалните мрежи

10 април, 2020
pfotoshop

Денешниот интернет е полн со едитирани фотографии. Сепак, луѓето сè уште се борат да ги лажираат своите фотографии, за да изгледаат најдобро на социјалните мрежи. Добро, не секогаш станува збор за фотомонтажа, понекогаш „виновник“ е прекумерната шминка што комплетно го менува изгледот на една личност.

Овие жени без страв и со доза чувство за хумор, се осмелија да покажуваат дека тие би изгледале малку поинаку во реалноста. Погледнете какви споредби објавија на нивните профили. 🙂